MALZEMELER:sucuk,lor,domates,yeşilbiber,4yumurta,mısırözü yağı,6 yufka süt.

****
sucuk yeşilbiber domates doğranır lor ,1 yumurta biraz mısırözü yağı ile harmanlanır.süt 3 yumurta ile çirpılır mısırözü yağı ile yağlanmış tepsiye yufkaların üzerine sütlü karışım ile yarıya gelinceye kadar devam edilir iç malzeme konur diğer yufkalarda aynı işlemlerle tamamlanır üzerine sütlü karışım sürülür arzuya göre susamda serpilir her fırn farklı olduğundan ona göre pişme süresi ayarlanır pişen böregin üzerine tereyağı sürüp servise hazırdır çayı unutmuyoruz tabii afiyet olsun..


*NOT:Böreği, kaşarlıda yaparım bu sefer böreğe lor koydum böylede güzel oldu..



 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİTTER SOSLU TAVUK GÖGSÜ DONDURMA TADINDA

SARMISAKLI ET SUYUNDA HAMUR ÇORBASI

MERCİMEKLİ ÇİĞ KÖFTE(MALATYA)