KAYSI REÇELİ





GEÇENLERDE KAYSININ SONUNA DOĞRU REÇELİNİ YAPMIŞTIM..BİR KAÇ SENEDİR KAYSILARI DİLİMLİYEREK HAZIRLIYORUM BÖYLESİ DAHA AROMALI OLUYOR..

*****


KAYSILARI ÖNCE KAYNATIP TANELERİNİ SÜZEĞE ALIYORUM KALAN SUYUNA ŞEKERİ KALDIRACAK KADAR EKLEYİP LİMON TUZU KARANFİL TANELERİ İLE KAYNATIP HAŞLANMIŞ OLAN KAYSILARI EKLEYİP KIVAMLAŞINCA KOVANOZLARDA SAKLIYORUM..HAYIRLI İFTARLAR..ayfersultan




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİTTER SOSLU TAVUK GÖGSÜ DONDURMA TADINDA

SARMISAKLI ET SUYUNDA HAMUR ÇORBASI

MERCİMEKLİ ÇİĞ KÖFTE(MALATYA)