19 Şubat 2010 Cuma

ZEYTİNYAĞLI PIRASA


Zeytinyağlı pırasa: pırasa,havuç,ayva,pul biber,zeytinyağı,tuz..yıkanan sebzeler verev doğrandı tencereye sırasıyla pırasa,havuç zeytinyağı ile sotelenir ayvalarıda ekleyip biraz soteledikten sonra sıcaksu tuz pubiber ilavesi ile pişirilir,serviste limon eşliğinde afiyetle yenir evet afiyet olsun..ayfersultan

5 yorum:

tub@ dedi ki...

çok severim doğrusu, ellerine sağlık canımcım :)

fatma48-hazanyagmuru4 dedi ki...

s.a öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım hiç pırasaya ayva konuldugunu duymamıştım çok ilgiç geldi mutlaka denemeliğim ben kereviz kotarım aynı usulde yaparım çokda güzel görünüyo ellerine sağlık en güzele emanet ol sağlıklar dilerim sevgiler canım

Keskinli,Ikizlerinannesi dedi ki...

ablacim ayvalisini hic görmedimde yemedimde enfes olmali tadini merak ettim bak simdi
ellerine saglik sevgiler Allaha emanet ol öptüm...

dilek hanımın mutfağı dedi ki...

arkadaşım ellerine sağlık bayılırım pırasaya hele içinde ayva olursa sevgiyle kal

nisanur23 dedi ki...

Hayırlı haftalar arkadaşım,
hem çok lezzetli ve sağlıklı hem de diyet için çok iyi bağırsakları çalıştıran bir yemek,ellerine sağlık,
sevgilerimle...