CİĞER KIZARTMASI & PİYAZ

Derin dondurucuda kurbandan kalan ciğerleri değişik şekilde kızartmasını yaptım pek sıklıkla yapmıyorum..
Malzeme:ciğer,evde kendim hazırladığım köfte baharatı tuz beyaz un,kızartmak için fındık yağı,mısır unu..
Ciğerleri iri ve ikiye kesilmiş şekilde hazırladım önce baharat ve beyaz un ile harmanladım bıraz beklettim 15 dakika kadar.ısıtılmış fındık yağında mısır ununa bulayıp arkalı önlü kızartım nefis olmuştu..
Piyaz:haşlanmış kuru fasulye enine ince doğranıp tuzllayıp yıkanmış kuru soğan.sumak pul biber ,zeytin yağı,sirke ve tuz yeşilik olarak maydanoz,nane roka ile hazırladım..afiyet olsun..ayfersultan
Yorumlar
yanında soğan salatası ...
ayyy canım çekti valla
elinize sağlık yiyenlerede afiyet olsun demek lazım dimi ..
ellerine sağlık..