MISIR EKMEĞİ TARİFİ


Malzemeler:Mısır unu kıvamlaşması için biraz un ,karbonat,süt,yumurta,biraz zeytinyağı ve su ile krepten biraz katı olrak malzemeler hazırlanır dinlendikten sonra seramik tavada bazlama şeklinde önlü arkalı pişirilir,tuzsuz ve yemesi güzel vede tok tutuyor az yememe rağmen tam diyet ekmeği oldu afiyet olsun... ayfersultan.

Yorumlar

ELLERİNE SAĞLIK CANIM ALDI LEZZETLİN:))
Unknown dedi ki…
Klasik mısır ekmeğinden farklı öutlaka denicem ellerinize sağlık:)
sibelyalcincom dedi ki…
ellerinize sağlık çorba ile mısır ekmeğini çok severim sevgiler:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

MERCİMEKLİ ÇİĞ KÖFTE(MALATYA)

BİTTER SOSLU TAVUK GÖGSÜ DONDURMA TADINDA

SARMISAKLI ET SUYUNDA HAMUR ÇORBASI