EKMEK DEĞERLENDİRMESİ.

Mutfakta ekmeklerin byatlamasına çözümlerden biri fınlayıp veya kurutup ufalanır elemenerek iri tanelerinden ayırıp galete ununu kovanoza kullanmak için kaldırılır. özellikle et türünde evde hazırladığım baharat karışımına ekleyip pane olrak nefis oluyor pasta,tatlı, börekte sade olarak galete unu hazır elimizin altında oluyor,iri tanelerini az tereyağında kavurup çorbalarda vs. tüketilir.afiyet olsun.ayfersultan...

Yorumlar

Adsız dedi ki…
canım Anneciğim sayfan güzel olmuş ellerine emeğine sağlık ...rabbim daha nice nice güzellikleri yapmanı nasib eylesin

Bu blogdaki popüler yayınlar

MERCİMEKLİ ÇİĞ KÖFTE(MALATYA)

BİTTER SOSLU TAVUK GÖGSÜ DONDURMA TADINDA

SARMISAKLI ET SUYUNDA HAMUR ÇORBASI