Malzemeler:kuskus,tereyağı,tuz su ile pilav pişirilir.
Et sote malzemeleri:kuşbaşı et,kurusoğan,domates sosu,isot,arzuya bağlı köfte baharatı tuz.
Eti kavurup haşlanır suyu azalınca yemeklik kurusoğan sıvıyağ ile sotelenir domates rendesi ile biraz daha sotelenir köfte baharatı ekleyip kıvamlaşınca servise hazır olur.afiyet olsun.ayfersultan
7 yorum:
Ellerinize saglik olsun Ayfer Ablacigim;
Ev tasima yorgunlugunu bilirim dinlenebildinizmi biraz :)
Muhabbetle kalin...
Mihribanım sağol,çok şükür yerleştik sayılır ewet dinleniyorum:)sevgiler...
ellerine sağlık canım bende sık sık yapıyorum kuskus pilavını
Ahsenciğim, sağol Sivasta büyüklerimiz evde yapardı ist.köylerde yapıyorlar onlardan alıyoruz...
Ellerine sağlık canım gerçekten çok leziz gözüküyor...
Ellerinize sağlık her zaman et yanına pilav pişirilir kuskus çok değişik olmuş afiyet olsun
Sevgilerimle:)
uzun bi aradan sonra bloguma döndüm sizide beklerim http://ratatoule.blogspot.com/
Yorum Gönder