Malzemeler:3 yemek kaşığı nişasta 2.5.yemek kaşığı un
12 yemek kaşığı şeker2 kg. süt
2yemek kaşığı tereyağı portakal kabuğu rendesi bitter çikolata
Hazırlık aşaması: 2 eşit ölçüde sade ve Bitter çikolatalı olarak derin bir kapta kıvamlaşıncaya kadar çırpıp ocakda karıştımak sureti ile pişirilir. Borcam tepsiye önce beyaz sonra üzerine Bitterli karışımı kapatacak şekilde yayılır. File badem ve Antep fıstığı ile süslenir Tavuk göğsü katı olmuyacak biraz gevşek oluyor dolapta soğutup portakallı dondurma tadında çok lezzetli afiyet olsun.ayfersultan
- Tatlı türleri
6 yorum:
çok güzel bir tarif deneyeceğiim ellerinize sağlık:) bende bloğuma beklerim. sevgilerle
http://beautybeybi.blogspot.com.tr/
Ayfer abla nasılsın.ben yokken hal hatırımı soran yorumlar bırakmışsın çok sağol.hepsini yeni okudum.okul hayatım başlayınca evdeki interneti de iptal edince blog dünyasından uzak kaldım.tatili fırsat bilerek blogları gezme fırsatım oldu.Hayırlı Ramazanlar
Gümüş Tepsı çok sağol canım merak etmişdim görünce sevindim okul hayatında başarıların daim olsun sanada hayırlı Ramazan hayırlı bayramlar.tanıdıklarım tek tek gidince ara verdim eşimi kaybettim kanser hastalığı 8 ay gibi yaşadı vade dolunca hastalık bahane kendimi toparlayıp tekrar başlamak istiyorum nasip bakalım.
beauty beybi çok teşekkür ederim inşallah görüşürüz.
Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.çok üzüldüm.Allah sizlere sabır versin. İnşallah bloğa tekrar başlarsınız
Gümüş Tepsi Allah razı olsun amin dedim dualarına .
Yorum Gönder