Hazırlık aşaması,patatesler yıkayıp küp şeklinde doğranı diğer tarafta un yumurta yoğurt,un tuz ve baharatlar ile kek kıvamında hamur hazırlanır içne patatesleride ekleyip yağlanmış borcama döküp üzerine kaşar rendesi ile ısınmış fırında pişirilir yanında çay veya ayranile servis yapılırözellikle hafta sonu kahvaltılarda çok severek tüketiliyor :)
afiyet olsun ayfersultan
püf noktası patatesler iri doğranmıyacak pişmesi açısından.
4 yorum:
Ayfer Abla ellerine sağlık. Bizim de severek yediğimiz bir tarif bu.
Sağol Aslıhanım...
http://pinarintarifdefteri.blogspot.com/ canım gecmıs bayramın mubarekolsun...sayfanı bugun kesfettım.sayfanı ekledim.taıflerının takıpcısıyım..bende beklerım.sevgılerımı bırakıyorum...
pınar seninde geçmiş bayramın mübarek olsun,ilgin için teşekkürler :)
Yorum Gönder