10 Kasım 2012 Cumartesi

MISIR EKMEĞİ TARİFİ


Malzemeler:Mısır unu kıvamlaşması için biraz un ,karbonat,süt,yumurta,biraz zeytinyağı ve su ile krepten biraz katı olrak malzemeler hazırlanır dinlendikten sonra seramik tavada bazlama şeklinde önlü arkalı pişirilir,tuzsuz ve yemesi güzel vede tok tutuyor az yememe rağmen tam diyet ekmeği oldu afiyet olsun... ayfersultan.

6 yorum:

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK CANIM ALDI LEZZETLİN:))

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

Sağol canım,afiyetle tüketin...

Unknown dedi ki...

Klasik mısır ekmeğinden farklı öutlaka denicem ellerinize sağlık:)

sibelyalcincom dedi ki...

ellerinize sağlık çorba ile mısır ekmeğini çok severim sevgiler:)

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

Sağol canım,aynen bende çok severim:)

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

Sağol fortuna değişik bir lezzet oldu:)