Hazırlık aşaması:Patlıcanlar ocak ateşinde közlenir üzerindeki kalıntıların gitmesi için sudan geçirilir
diger tarafta kıyma rendesoğan,baharat yumurta ileyoğurup resimde göüldüğü gibi patlıcanlar kaplanır biraz sıcak su ile salca sıvıyağ karışımı üzerine gezdieip fırndan inmeye yakın üzerine kaşar rendesi gezdirip üzeri kızarınca servise hazırdır, oldukça lezetli ve hafif oldu afiyet olsun...ayfersultan.
Not:Ölçü vermedim isteğe bağlı malzeme ile hazırlanır...
5 yorum:
tarifini aldım canım ellerine sağlık:))
tarfinizi aldım; misafirlerime deneyeceğim,ellerinize sağlık :)
Hem nefis hem hafif ellerine sağlık canım.Hayırlı Ramazanlar...
Sağol,Dilekciğim...
Fatoşcuğum,sağol, seninde Ramazanın mubarek olsun...
Yorum Gönder