28 Haziran 2012 Perşembe

ENGİNAR DOLMASI (KUŞBAŞI ET İLE)


 Enginarı artık sevmeye başladım  senedeen az 7 kez yemekgerekiyor olması ve faydaları sevmeme neden oldu galiba:)





 Malzemeler: kuru soğan,yeşilbiber,domates,zeytinyağı,tuz,kuşbaşı et.
Kuşbaşı eti kavurup az su ile pişirip sırası ile yemeklik soğan,yeşilbiber domates tuz ile sotelenen malzeme ile içlerini doldurup fazlasınıda yanlarına ekleyip sıcaksu tuz ilavesi ile tencerede pişirdim güzel oldu afiyet olsun.ayfersultan...

2 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Pek leziz görünüyor ablacım, ellerine sağlık.

Şifa olsun:)

ayfersultan yemek tarifleri ve hobiler 2 dedi ki...

Papatyam,çok sağol:)