8 Aralık 2010 Çarşamba

KABAK PÜRELİ TEPSİDE KEK


 Bal kapağının son kalan kısmından kabak tatlısı şeklinde hazırlayıp püre haline getirdim içine tarçı,karanfil tozu ilavesi ile hazırlandı...
Kek arzu ettiğiniz ölçülerde az yağlı ve ince bir kek pişirilir soğuduktan sonra hazırlanan püre ile kekin tamamını kapatıp cevz ile servise hazırlandı afiyet olsun...ayfersultan

9 yorum:

CAFE PEPELA dedi ki...

Es-Selamu Aleyküm .
Kabağın bu halini seviyorum işte!
Ellerine sağlık ablacığım.

Sevil dedi ki...

çok severim ellerine sağlık tatlım ..

HASRET dedi ki...

ellerine,emegine saglik sultanim,kekin eminim cok lezzetlidir..
gönülden selamlar!

Gülcan dedi ki...

güzel görünüyor ellerinize sağlık.

mintininmutfağı dedi ki...

ellerine sağlık ablacım.nefis bir görüntü.süper bir fikir...
sevgiler...

Urfa Tutkunu dedi ki...

Çok güzel bir fikir. Ellerine sağlık Ayfer Abla.

Cahide dedi ki...

Ablacım aklına sağlık.Çok güzel biryöntem olmuş.Ellerin dert görmesin.Selametle kal ablam...

Hayatcemresi dedi ki...

Esselamu aleykum,
Ablacığım,
balkabağı tatlılara yakışıyor,ceviz ve tarçınla da daha bir lezzetli oluyor,ellerine sağlık,cuman hayır olsun,
sevgilerimle...

evatolyesi dedi ki...

Bu sene bol bol kabaklı tarifler tüketeceğiz ellerinize sağlık
Sevgiler:)