15 Ekim 2010 Cuma

FIRINDA BAHARATLI TAVUK BUDU PİRZOLA


 Malzemeler:kasaptan budları pirzolalık olarak alıp yıkayıp tuz ve baharat,isot,ile her iki yüzünü baharatlayıp yağlanmış tepsiye dizip bu aşamada ev yapımı galete serpip fırında pişirilir böylesi daha hafif olduğundan tercih sebebimiz yanında baharatlı patates,pilav salata ...afiyet olsun...ayfersultan

12 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

Görüntü muhteşem...Ellerinize sağlık

Unknown dedi ki...

Bol baharatlarla buluşunca enfes olmuş,ellerine sağlık..Hayırlı cumalar diliyorum..

Cafe Pepela dedi ki...

Oyy!
EsSelamu aleyküm ablacığım,enfes görünüyor yemeğin,acıktım iyice:)
Ellerine,gönlüne sağlık..
Cici cumalar olsun

Dilekhaniminmutfagi dedi ki...

ellerine sağlık nar gibi kızarmışlar afiyet şeker olsun selametle kal öpüyorum

Bayram Kombesi dedi ki...

Gorunce nasil canim cekti. Kalktim yaptim bende. Simdi kalktik sofradan. Ellerine saglik.

keskinli dedi ki...

canim ablam
yorumlarinin hepsi gelmis cok tesekkür ederim geciredigim bir rahatsizliktan dolayi 7-8 gün hastanede kaldim dün eve geldim
simdi iyim sükür rabbime merak etme diye haber vereyim dedim öptüm sevgiler....

ahsen58 dedi ki...

çok güzel ellerine sağlık canım

Sevil Şahin dedi ki...

blogumda bir etkinlik var katılmak isterseniz beklerim
sevgiler

CAHİDE dedi ki...

Ellerine sağlık ablacım.baharatlı olunca tadına doyum olmaz.Jibek geri döndü şükür.Haber vereyim dedim ablam.Allah'a emanet ol...

keskinli dedi ki...

a.s ablacim
güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim rabbime sükür iyim
blogda bende hersey normal abla bir kac kisiyede sordum normaol hersey dediler sende niye görünmüyor yaa :((
ekran komplemi bos???

özlem dedi ki...

ohh süper bir lezzet. ellerine sağlık. huzurlu sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

modda twin dedi ki...

elineze saglık sper grndü