Malzemeler:3 su bardağı un, 1çay bardağı kadar zeytin yağı,1 yumurta1 tatlı kaşığı karbonat,1 tatlı kaşığı tuz ılık su ile yumuşak hamuru yoğurup dinlendirilir...
İçi malzeme:peynir, lor veya kıyma olabilir ben otlu peynir ile hazırladım tabak büyüklüğünde açıp iç malzemeyyle ikiye katlanır parmak ucu ile kenarları bastırıp fındık yağında kızartılır sabah kahvaltılarında helede kışın sevilerek tüketilir afiyet olsun...
B u tarifi: 6.cı KAHVALTILIKLAR" Etkinliğine http://fatosla-laezzetli-tarifler.blogspot.com/ a gönderiyorum kolay gelsin dileklerim ile ayfersultan
7 yorum:
Ellerine saglik, cayla nefis giderdi simdi olsaydi bi tane.
Hımm mis gibi ellerinize sağlık :)
abim Van da okur iken otlu peynirin hertürlüsünü yerdik ama marketlerde olmasına rağmen o tadı bulamıyorum ellerine sağlık canım selamlar
oy oyyy yerim ben bu börekleri ellerine sağlık
oy oyyy yerim ben bu börekleri ellerine sağlık
Ellerine sağlık canım börek nefis görünüyor.Tarifi aldım teşekkür ederim yakında yayında olur.Sevgiler...
börekler enfes görünüyor ablacim ellerine saglik sevgiler...
Yorum Gönder