15 Haziran 2010 Salı

YAĞSIZ KEK

Bu ismi duyunca tuhaf gelebilir dagınlıkla yağ koymayı unutunca adı yağsız kek oldu. görüldüğü gib çok kabardı hatta taştı diyebilirim..keki dilimlerken rahat kesilmedi şaşırdım taki tadına bakınca yağ koymadığımı farkettim tadı iyi fakat yağda konmuş olsayı daha lezzetli olurdu..malzeme olarak :un,yoğurt,toz şeker,korbonat,portakal rendesi,çikolata damlası ile hazırlandı.. üzerine şerbet döküp tatlı'da olabilirdi ben kalanını çikolatal krema yaptım resimlemedim ama öylede güzel oldu...ayfersultan

5 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

ben uzun zamandır keklerimi yağsız yapıyorum ablacım. tavsiye ederim:)

ellerine sağlık nefis kabarmış..

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

Papatyam,çok sağol hiç olmasa kendim için yağsız yapmalıyım zamanla yağsız pasta yapmaya alışılır..

ahsen58 dedi ki...

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor

Sena Çeyiz dedi ki...

Yanlışta bir nakıştır der ablam, haklı galiba. Harika olmuş, ellerinize sağlık :)

keskinli dedi ki...

a.s ablacim kekin enfes olmus yagsiz olmasida daha
iyi yani güzel yorumun icinde tesekkür ederim sevgiler ....