Bu ismi duyunca tuhaf gelebilir dagınlıkla yağ koymayı unutunca adı yağsız kek oldu. görüldüğü gib çok kabardı hatta taştı diyebilirim..keki dilimlerken rahat kesilmedi şaşırdım taki tadına bakınca yağ koymadığımı farkettim tadı iyi fakat yağda konmuş olsayı daha lezzetli olurdu..malzeme olarak :un,yoğurt,toz şeker,korbonat,portakal rendesi,çikolata damlası ile hazırlandı.. üzerine şerbet döküp tatlı'da olabilirdi ben kalanını çikolatal krema yaptım resimlemedim ama öylede güzel oldu...ayfersultan
5 yorum:
ben uzun zamandır keklerimi yağsız yapıyorum ablacım. tavsiye ederim:)
ellerine sağlık nefis kabarmış..
Papatyam,çok sağol hiç olmasa kendim için yağsız yapmalıyım zamanla yağsız pasta yapmaya alışılır..
ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Yanlışta bir nakıştır der ablam, haklı galiba. Harika olmuş, ellerinize sağlık :)
a.s ablacim kekin enfes olmus yagsiz olmasida daha
iyi yani güzel yorumun icinde tesekkür ederim sevgiler ....
Yorum Gönder